(închide)

Accident cu victime la Scoarța. O motocicletă a luat foc

 

Polițiști din cadrul IPJ Gorj intervin, alături de un echipaj AL ambulantei județene, la un eveniment rutier (accident) cu două motociclete pe raza localității Scoarța.

Din primele informații, o motocicletă a luat foc și ar fi trei persoane rănite.

Update: 2 accidente in acelasi timp
In jurul orei 11:30, pompierii au fost solicitati sa intervină pentru gestionarea unei situatii de urgență generată de un accident rutier produs pe raza comunei Scoarta in care au fost implicate 2 motociclete. 
La fata locului ai fost direcționate o autospeciala de lucru cu apa si spuma dotata si cu echipamente pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Gorj, precum si 2 ambulante din cadrul SAJ Gorj, echipajele constatand ca in urma impactului a rezultat rănirea a 3 persoane (2 barbati si o femeie), iar la una dintre motociclete a izbucnit un incendiu.
S-a intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat, concomitent cu interventia pentru stingerea incendiului. Toate cele 3 persoane au fist transportate la UPU Tg-Jiu.

La finalizarea interventiei, echipajele au fost direcționate catre un alt accident produs la aproximativ un km distanta.

Galerie foto





Vizualizări: 2,102

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste