(închide)

Accident mortal la Novaci! Fiul unei judecătoare, vinovat de producerea tragediei, a fugit de la fața locului

 

Tragedie la Novaci, acolo unde azi noapte. O femeie de 52 de ani a decedat la spital din cauza rănilor grave pe care le-a suferit după ce a fost spulberată de mașina condusă de un tânăr de 25 de ani. Surse  confirmă faptul că vinovat de producerea accidentului este Mihai Dafinescu, 25 de ani, fiul judecătoarei din Novaci. Bărbatul a mai fost cercetat și pentru viol și pentru ultraj. Aseară, după ce a provocat eveniemntul rutier, tânărul a părăsit locul accidentului și s-a prezentat la Poliție după câteva ore bune, adică azi dimineață. Atunci a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,05 mg /l alcool pur în aerul expirat, urmând ai fi recoltate probe biologice de sânge.

Potrivit IPJ Gorj, femeia mergea pe marginea părții carosabile și era însoțită de fiul său în vârstă de 16 ani. Băiatul este în afara oricărui pericol. 

„Pe 19 august, polițiști din cadrul Poliția Orașului Novaci au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că pe raza orașului Novaci a avut loc un eveniment rutier soldat cu o victimă, autorul părăsind locul faptei. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă de cercetare, constatându-se faptul că în urma evenimentului rutier a rezultând rănirea unei femei, de 52 de ani, din orașul Novaci, aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, ulterior medicii constatând decesul acesteia”, a transmis IPJ Gorj. În continuare activităților desfășurate a fost identificat autoturismul implicat în producerea evenimentului rutier, cât și persoana bănuită că l-ar fi condus, respectiv un tânăr, de 25 de ani, din orașul Novaci, polițiștii continuând cercetările în vederea depistării autoturismului și a conducătorului auto.

În cursul acestei dimineți, tânărul s-a prezentat la Poliția Orașului Novaci, în prezent fiind în custodia organelor de poliție, urmând a fi dispuse măsurile legale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului faptei.

Vizualizări: 6,457

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste