(închide)

Acțiune de voluntariat la Grădinița cu Program Prelungit ,,Vis de Copil’’ Târgu Jiu

 

În perioada 20-24 noiembrie 2023, s-a desfășurat Campania socială ,,Săptămâna legumelor și a fructelor donate”, care implică  strângerea de legume și fructe de către elevii voluntari SNAC și donarea lor familiilor aflate în dificultate sau unor instituții sociale.                
Voluntarii de la Grădinița cu Program Prelungit „Vis de Copil” Târgu Jiu, împreună cu structurile Grădinița cu Program Prelungit Nr. 7 și Grădinița cu Program Prelungit Preajba au donat la Centrul de Servicii Sociale Integrate - Centrul de Îngrijire Copii ,,Iasomia” Târgu Jiu, Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap Târgu Jiu și respectiv „Casa de tip familial destinată protecției rezidențiale a copiilor cu dizabilități Scoarța”, toate fructele și legumele colectate  în cadrul campaniei. 
            Obiectivul activității a fost stimularea implicării în acțiuni de voluntariat a copiilor și părinților acestora. Întregul colectiv al grădiniței aduce mulțumiri părinților pentru implicare, colaborarea armonioasă, precum și pentru efortul depus în susținerea campaniei de voluntariat.

Vizualizări: 486

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste