(închide)

Alexandru Mișu, un solist talentat care vrea să cucerească inimile românilor iubitori de folclor!

 

Pasiunea pentru muzică a descoperit-o cu entuziasm de mic și spune că nu se va mai lăsa de cântat, pentru că ritmul și frumusețea cântecelor l-au cucerit iremediabil! Alexandru Mișu are o mulțime de urmăritori în mediul online, fiind apreciat de cei care îi ascultă muzica! Tânărul din județul Teleorman spune că a cântat încă din copilărie, dar pe scenă a început de scurt timp și a reușit să își depășească emoțiile.

Tânărul talentat Alexandru Mișu are 20 de ani și a pornit de ceva vreme pe frumosul drum al muzicii populare! Este originar din comuna Contesti, județul Teleorman, fiind absolvent al Lceul "Nicolae Bălcescu" din Alexandria, la profilul Industrie Alimentară. „Am fost "descoperit" de către un bun prieten si mentor Ionuț Banu, cel care m-a sprijinit sa merg pe acest drum, al muzicii. Talentul meu vine din suflet, de la Dumnezeu, căci nu am făcut școala de artă si nu am participat la niciun concurs, momentan! Tot ce cânt, cânt nativ! Muzica populară pentru mine înseamnă identitatea înrădăcinării neamului românesc! Momentan am abordat cântece din repertoriul inegalabilei Mariei Ciobanu, dar și cântece de peste Prut”, a spus, pentru Pagina Olteniei, interpretul Alexandru Mișu din Teleorman.

Ca orice solist de muzică popilară, Alexandru citește cât de mult poate despre tradițiile satului românesc, despre istoria creeării melodiilor cântate de marii interpreți. Vrea să afle cât mai multe despre lumea artei tradiționale românesști, o lume plină de frumusețe și surse de inspirație, pentru ca într-o zi să încerce să își creeze singur melodiile. „Satul Românesc pentru mine înseamnă biblioteca biografică a neamului meu strămoșesc. Cânt de când mă știu, dar in fata marelui public, cant doar de un an! Am câteva videoclipuri , de la emisiunea etno tv, de la zilele comunei Independenta si Gradistea din județul Călărași, la Zilele comunei Independenta si Gradistea, restul fiind evenimente in Bucuresti! Îmi doresc să evoluez, să fiu din ce în ce mai bun și să ajung un solist cunoscut și iubit de cei care îmi ascultă muzica și melodiile cântate din suflet”, a adăugat Alexandru Mișu. 

https://www.facebook.com/Alexandru

Galerie foto



Vizualizări: 798

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste