(închide)

Alexia Chițoiu din Turceni, premiul I la un festival din Craiova

 

Concursul "EUROPEAN ARTS CONTEST" a avut loc în perioada 15-16 septembrie 2018 la Craiova și a premiat mulți copii talentați. Printre aceștia s-a regăsit și talentata Alexia Chițoiu, 8 ani, din Turceni, care a câștigat premiul I și dreptul de a interpreta mai multe piese de ale solistului George Dragomir.

Prima editie a concursului international de interpretare instrumentala,vocala si dans“EUROPEAN ARTS CONTEST” a avut loc la Craiova, pe 15 si 16 septembrie si s-a adresat tuturor celor care practica cântul vocal, studiaza un instrument muzical, danseaza profesionist ori ca amatori, intr-o institutie de invatamant de stat sau privata. Concursul s-a adresat tuturor interpretilor si se desfasoara pe categorii: Amatori -pe grupe de varsta:4-5 ani,6-7 ani,8-9 ani.10-11 ani,12-13 ani,14-15 ani,16-17 ani.18-19 ani etc, pe ani de studiu: 0-6 luni,6 luni-1 an,2 ani,3 ani,4 ani,5 ani,etc. Profesionisti:in functie de anul de studiu in care sunt inscrisi intr-o forma de invatamant de stat. Sectiunile concursului au fost muzica usoara, muzica canto clasic, muzica populara sau traditionala, muzica instrumentala, muzica Etno ( solo sau grup), dans orice stil- ( solo sau grup), dans popular ( grup- OBLIGATORIU REPREZENTATIV TARII DE UNDE PROVINE CONCURENTUL). 

La acest festival, talentata Alexia Chițoiu din orașul Turceni a impresionat cu talentul său juriul, la cum a făcut la mai multe competiții de muzică ușoară. Alexia are 8 ani și talent cât cuprinde! Alexia Chițoiu învață la Liceul Tehnologic din orașul gorjean Turceni, localitatea sa natală. Talentul muzical al micuței de nici opt ani, l-au descoperit părinții, căci pe când avea 5ani, Alexia fredona orice melodie auzea la radio sau la televizor. De câțiva ani, Alexia participă la festivaluri și a câștigat numeroase premii I și trofee! Și la Craiova, la Concursul "EUROPEAN ARTS CONTEST", Alexia Chițoiu a fost recompensată pntru priceperea sa muzicală cu Premiul I la categoria sa de concurs-MUZICĂ UȘOARĂ. 

Galerie foto




Vizualizări: 796

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste