(închide)

Angajații unui lanț de hipermarketuri vor fi testați de Covid săptămânal

 

Kaufland România a luat decizia ca toții angajații din magazine, depozite logistice și sedii centrale să fie testați gratuit, în fiecare săptămână. Începând de săptămâna viitoare, salariații lanțului de hipermarket-uri vor fi testați împotriva Covid-19. Se vor folosi teste rapide antigen. Fiecare angajat va fi verificat o dată pe săptămână. „

Prin această decizie, compania își protejează atât angajații, cât și clienții, care vor beneficia de un loc de cumpărături și mai sigur. În același timp, compania este prima care își reînnoiește certificarea DEKRA pentru tot anul 2021, reconfirmând că toate măsurile de siguranță luate împotriva răspândirii COVID-19 sunt implementate corect, complet și sunt conforme cu standardele sanitare internaționale ale Organizației Mondiale a Sănătății și ale instituțiilor locale, la ora actuală”, au transmis cei de la Kaufland.

De la declanșarea pandemiei și până în prezent, lanțul nemțesc de magazine a investit peste 25 de milioane de lei în implementarea măsurilor de protecție și prevenție în spațiile sale (magazine, depozite, sedii).

Vizualizări: 229

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste