(închide)

Antreprenor la 16 ani: „BRAVO AKDMY este un curs de business dedicat elevilor!”

 

Cel mai recent proiect al adolescentului craiovean Sebastian Stroe este BRAVO AKDMY, un curs de business dedicat elevilor de vârsta sa, pentru care înscrierile au debutat în luna decembrie.

Sebastian Stroe are numai 16 ani, dar la această vârstă gândește deja mai departe decât mulți antreprenori la început de drum. Sebastian a fost pasionat de vânzări și afaceri încă de mic.

Urmează cursurile Colegiului Național Carol I din Craiova. „Am învățat că banii nu se fac ușor și că într-o afacere nu toate merg tot timpul așa cum te aștepți. Vara aceasta am avut șansa de a fi admis la studii în Statele Unite, unde am participat, timp de o lună la cursuri aprofundate despre business, antreprenoriat, finanțe și investiții, în Boston și New York, susținute de profesori de la Ivy League Universities. Acolo am conceput un proiect de start-up, împreună cu alți 3 cursanți, și un proiect de analiză a mai multor companii, din punct de vedere financiar”, a spu Sebastian, în cadrul unei întâlniri cu echipa Oltenia Business.

Pentru a putea demara proiectul Cursului de antreprenoriat BRAVO AKDMY, Sebastian a reușit să strângă fondurile necesare, să coopteze în proiect un speaker cu experiență în domeniu și să se organizeze logistic. În plus, pe baza informațiilor acumulate pe parcursul pregatirii proprii, Sebastian a elaborat singur materialele și structura cursului.

Înscrierile se pot face accesând următorul formular: https://form.jotform.com/230034015791042.

Sursa: https://www.gds.ro/Bani-afaceri/2023-01-06/antreprenor-la-16-ani-un-elev-craiovean-vrea-sa-aduca-business-ul-in-lumea-adolescentilor/

Vizualizări: 303

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste