(închide)

Atmosferă de basm la prima ediție a Festivalului Lavandei de la Târgu-Jiu!

 

Lavandinne a devenit încet încet un cunoscut brand local, dar și o destinație pentru persoanele care doresc să uite de cotidian și să se bucure de relaxare și liniște într-un minunat decor: căsuța din povestea Lavandinne, câmpul de lavandă mov mângâiat de razele soarelui care se pregătea să încheie o zi de vară, muzica Cvartetului Accente li mirosul suav al gingașelor flori, toate au făcut ca prima ediție a Festivalului Lavandei de la Târgu-Jiu să fie un mare succes! Participanții se gândesc deja la următoarele ediții și speră să nu treacă un an până când se vor putea întâlni din nou la Lavandinne!

Clubul Rotary din Targu Jiu în parteneriat cu Asociația pentru Democratie Educație Respect si Lavandinne au organizat sâmbătă seara prima editie a Festivalului Lavandei!Manifestarea a dat startul unei serii de actiuni pentru sprijinirea antreprenorilor locali din Gorj. „Foarte multă lume s-a arătat interesată de Festivalul lavandei și ne-am bucurat! Cei care au venit aici, la Polata, au fost foare încântați de cultura de lavandă, de căsuța Lavandinne, de tot ce am organizat alături de partenerii noștri pentru această primă ediție a Festivalului. Ne organizăm pentru ca la toamnă să facem un festival care să dureze două zile, căci din ce în ce mai multe persoane își doresc să vină aici, la plantația de lavandă și să își facă fotografii, să aibă amintiri de la Lavandinne!”, a spus Ana Neagu, proprietara Lavandinne.

Zeci de persoane au participat sâmbătă seara la prima edișie a festivalului și câmpul de lavandă a devenit decor pentru mii de fotografii. Frumusețea peisajului rupt din povești te cucerește iremediabil! „A fost minunat la prima ediție a Festivalului Lavandei! Am petrecut o după amiază minunată ascultând muzică bună, făcând fotografii într-un decor absolut rupt din basmele italienești, am putut cumpăra produse naturale”, a spus Corina, unul dintre participanți. Pe parcursul festivalului, a avut loc și o prezentare a antreprenorilor locali: Lavandinne Store, Abund Berry, Cămara cu savoare, Stupina Ianis și Umur. Antreprenorii care au participat la prima ediție a acestui festival sunt tineri și pun pasiune în produsele pe care le scot pe piață! Spre bucuria tuturor, a avut loc și un recital de muzică al Cvartetului Accente, dar și o expoziția de pictură- Șevaletul cu petale - Prof. Daria Ionescu Haidău.

Produsele Lavandinne și alte informații despre plantația de lavandă găsiți și AICI!

Notă: Fotografiile din articol sunt realizate de colegul nostru, Florin Claudiu Gurgui, iar cele cu Umur de către Maria Bîrcu Turea-https://www.facebook.com/umurro/.

Galerie foto














Vizualizări: 6,547

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste