Au tâlhărit un bărbat din Bălești! Doi agresori sunt minori

 

În dimineața zilei de 22 iulie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către un bărbat, de 36 de ani, din comuna Bălești, cu faptul că in timp ce se afla pe o stradă din Municipiul Târgu Jiu, a fost victima unei tâlhării.

La fata locului a intervenit o patrula de politie aflata in apropiere, care a observat trei persoane de sex masculin ce aveau un comportament suspect, una dintre acestea fugind.

S-a procedat la legitimarea celor două persoane, respectiv doi tineri, de 15 ani, din Municipiul Târgu Jiu, iar din cercetările efectuate a reieșit faptul că aceștia, împreună cu un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se aflau pe o stradă din oraș, ar fi exercitat acte de violență asupra bărbatului și i - ar fi sustras din buzunar un radio portabil și un stick de memorie, pe care ulterior le-au abandonat pe stradă.

În continuarea cercetărilor efectuate de polițiști, a fost depistat pe raza municipiului Târgu Jiu și tânărul de 23 de ani, acesta fiind condus la sediul poliției pentru audieri.

Bunurile au fost identificate de polițiști și predate persoanei vătămate.

De asemenea, tânărul de 23 de ani,este cercetat într-un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, după ce în noaptea de 20/21 iulie, ar fi sustras dintr- un autoturism aparținând unui bărbat,de 68 de ani, documentele personale și suma de 7 lei.

Față de cei trei tineri, polițiști au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, polițiști continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, urmând că în cursul zilei de mâine să fie prezentați Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgu Jiu,cu propuneri legale.

Vizualizări: 334

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste