Incendiu la secția Covid de la Spitalul 700 din Târgu-Jiu

 

Panica la Spitalul 700 din municipiul Târgu-Jiu în aceasta dimineața. Un angajat a sunat la pompieri pentru ca izbucnire un incendiu. Potrivit ISU Gorj, incendiul se manifesta la Secția Neurologie destinată pacienților suspecți de infecția cu noul coronavirus.
La fata locului s-au deplasat doua autospeciale de stingere cu apa si spuma, o autoplatforma pentru lucru la inaltimi, o autospeciala pentru transport victime multiple si un echipaj SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu.
Echipajele de interventie au constatat ca o lampa de iluminat dintr-o baie situata pe holul sectiei degaja fum dens. Lampa fusese deconectată de catre angajatii spitalul care acționaseră cu un stingător pentru stingerea incendiului.
S-a efectuat aerisirea încăperii si a holului.
"Din fericire, nimeni nu a suferit leziuni in urma acestui incident, saloanele in care se afla pacienții nu au fost afectate, nu s-a impus evacuarea pacienților sau a personalului medical, iar in prezent activitatea spitalului se desfasoara in conditii normale", a transmis ISU Gorj. 

Vizualizări: 506

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste