(închide)

Au votat cea mai frumoasă grădină din Rovinari! Ce va primi câștigătorul

 

Concursul „Un oraș verde – cea mai frumoasă gradină”, organizat şi în acest an la Rovinari. Primăria Rovinari şi Consiliul Local Rovinari a organizat  și vara aceasta concursul cu tematica „UN ORAS VERDE – Cea mai frumoasă gradină” cu flori aferentă caselor de locuit şi blocurilor de locuinte. Concursul s-a încheiat, iar comisia de evaluare va decide cine vor fi câștigătorii în funcție de regulamentul concursului. Cea mai frumoasă grădină va fi premiată luna aceasta.

Au fost constituite formulare de vot online pentru fiecare concurent, cuprinzând fotografii cu prezentarea grădiniilor participante. Imaginile cu cele mai frumoase grădini sunt postate pe site-ul Primăriei la adresa www.primariarovinari.ro şi tot aici au putut  fi votate în funcţie de preferinţe. În acest an, 23 de participanţi sunt în concurs cu grădini care mai de care mai frumoase şi mai îngrijite.

În acest moment, grădina cu nr. 9 se află pe primul loc, urmată de cea cu nr. 3 și apoi de cea cu nr 22. Peste 2.000 de persoane au votat pe site-ul Primăriei. Conform regulamentului (care poate fi consultat AICI), ultima zi de concurs a fost 31 mai.

Premiile constau în bani, astfel:
– Premiul VIII – 200 RON;
– Premiul VII – 200 RON;
– Premiul VI – 200 RON;
– Premiul V – 200 RON;
– Premiul IV – 350 RON;
– Premiul III – 500 RON;
– Premiul II – 750 RON;
– Premiul I – 1.000 RON.

„Dorim ca tot mai mulți cetățeni să se implice în acțiuni de gospodărire a spațiului verde din Orașul Rovinari. Ne dorim să contribuim, împreună, la creșterea suprafețelor verzi din orașul nostru, vrem ca toți cetățenii să aprecieze munca pe care o depunem în fiecare primăvară pentru înfrumusețarea orașului și, de asemenea, veti fi recompensați pentru implicarea dumneavoastră în toate aceste activități. Muncind împreună putem avea un oraș curat, înfloritor și prosper.”, a transmis edilul Robert Filip din Rovinari.

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste