(închide)

Autoturism din Mehedinți, accident mortal în județul Brașov

 

O tânără din județul Mehedinți a decedat astăzi, 1 mai, in urma unui accident rutier care a avut loc pe raza județului Brașov.

Un accident rutier s-a produs, miercuri, în localitatea Vlădeni.  Șoferul unei maşini de Mehedinți a pierdut controlul asupra direcţiei de mers din cauza oboselii şi a lovit un autocar, informează Poliţia Braşov.

Ambii şoferi au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. 

În urma impactului, pasagera în vârstă de 24 de ani, din maşina de MH, a decedat, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov. În autocar nu sunt persoane rănite.

 „Accidentul s-a produs intre un autocar cu turisti si un autoturism. Nu sunt persoane ranite din autocar. Victimele sunt un barbat de 30 ani, constient, și o femeie 24 ani, care a fost  î stop cardio-respirator. Din păcate, tânăra nu a răspuns manevreleor de resuscitare și s-a declarat decesul.Si conducatorul autocarului necesita asistenta medicala; acesta a suferit un traumatism toraco-abdominal”, au spus oamenii legii.

Autoturismul este înmatriculat în județul Mehedinți. 

„Din primele date, un conducător autoturism, pe fondul oboselii la volan, ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat in coliziune cu un autocar condus regulamentar. Ambii conducatori au fost testati alcoolscop, iar rezultatula a fost negativ. Trafiul se desfășoară alternativ pe câte un sens de circulație”, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, scms. Alina Maria Ivan.

Vizualizări: 801

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste