Campanie de sterilizare a animalelor la Motru

 

Asociația „Pro Animals” împreună cu Direcția Județeană de Management Integrat a Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj, alături de primării si Poliția Animalelor, din cadrul IPJ Gorj, organizează cea mai mare campanie de informare și sterilizare, la nivelul județului.

Organizatorii au fost în această săptămână în municipiul Motru unde administrația publică locală s-a implicat în cadrul acestei campanii, urmând ca săptămâna viitoare, marți, 31 mai, să ajungă și clinica veterinară în oraș. Toți cei din Motru, care vor să-și sterilizeze gratuit animalele, pot suna la numărul de telefon 0748128129 pentru a se programa.Trebuie menționat faptul că nu se sterilizează gratuit câinii de rasă, iar cei care nu reușesc să se programeze la numărul de telefon, pus la dispoziție de Asociația „Pro Animals”, pot merge direct în zona amenajată pentru această acțiune. 

„Întotdeauna trebuie să plecăm de la esența problemei, iar prin această campanie asta ne dorim să facem.

Asociația „Pro Animals” împreună cu Direcția Județeană de Management Integrat a Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj, alături de primării și Poliția Animalelor, din cadrul IPJ Gorj, organizează o campanie de informare și sterilizare, la nivelul județului Gorj. Sunt până acum 55 de localități s-au înscris în cadrul acestei campanii, în care vom steriliza gratuit câini și pisici, și-n același timp le vom explica cetățenilor importanta sterilizării, microcipării, cât și obligațiile pe care le au ca proprietari de animale. În urma sterilizării animalele nu se vor mai putea înmulți și se va reduce în mod implicit numărul animalelor de pe străzi”, a declarat Luis Popa.

Galerie foto


Vizualizări: 677

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste