(închide)

Carnavalul toamnei la Școala Gimnazială nr.7 Vădeni

 

Urmând tradiția de câțiva ani, elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială nr.7 din Târgu-Jiu au organizat  o activitate tematică dedicată toamnei, în care au fost implicate toate clasele ce fac parte din această structură a Liceului Auto "Traian Vuia". Intitulată "Carnavalul toamnei", acțiunea a avut drept finalitate valorificarea potențialului creativ al elevilor din școala primară și gimnaziu, precum și stimularea colaborării și crearea unei atmosfere pozitive, de bună dispoziție.          Copiii au realizat cu multă ingeniozitate figurine, personaje, diverse obiecte, utilizând elemente specifice anotimpului: fructe, legume, frunze etc. De asemenea, și-au confecționat costume tematice, participând la parada la care au fost apreciați și recompensați cu aplauze.

"Am încercat să redăm bucuria și bogăția toamnei prin produse create de noi. În fiecare an organizăm acest carnaval și încercăm să facem lucruri speciale și cât mai frumoase.", au susținut elevii participanți.

Alături de copii și profesori au fost și părinții, care au asistat, au apreciat și au susținut efortul celor mici.

"Este un prilej de a face cunoscute talentul și sensibilitatea elevilor noștri, care s-au implicat într-un mod admirabil și cu mult entuziasm. Astfel de acțiuni stimulează creativitatea, colaborarea, dar și competiția, fiind benefice pentru dezvoltarea  personală a copiilor. Activitatea a avut un real succes și intenționăm să o reluăm și în anii următori", au susținut cadrele didactice coordonatoare.

Galerie foto





Vizualizări: 616

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste