(închide)

Cazul de la Caracal: IML confirmă decesul Alexandrei

 

Antena 3 l a avut invitat in această seară pe Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, fata sechestrată de Gheorghe Dincă. Cumpănașu a spus că Institutul de Medicină Legală a anunțat că oasele găsite incinerate in curtea asasinului sunt ale Alexandrei. Familia copilei a fost anunțată oficial de anchetatori. Proba ADN confirmă tragedia: Alexandra a fost ucisă și incinerată de Dincă. Părinții copilei sperau că fiica lor este încă in viață.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei a confirmat, în direct la Antena 3, că IML în urma expertizei ADN a constatat că oasele din butoi aparțin copilei.

 „Nu acest monstru a ucis-o pe Alexandra, ci statul român. Îmi este foarte greu să mă uit la firul ăsta, de 8 zile. Avem de a face cu niște criminali, cu niște complici din toate instituțiile statului ăsta odios care nu au reușit să o protejeze (...), a spus Cumpănașu la televiziunea Antena 3.

 "Oameni buni ai acestei tari care ne-ati foet alaturi. ALEXANDRA ESTE CONFIRMATA DECEDSTA de testele ADN????????????????????????????????. Ministrul Justitiei l-a anunatat pe varul meu Am esuat. Nu am reusit sa salvez viata acestui minunat copil. Daca as fi aflat cu cateva ore mai devreme macar de ora 2100 joi.... Dar va promit CA NU VA SCAPA PICIOR DE POLITICIAN, PROCUROR, POLITIST, JUDECATOR, STS-ist. Asta tine de mine. Si voi rascoli tot acest sistem cu orice pret #112vreausatraiesc.", a postat pe pagina sa Alexandru Cumpănașu

Galerie foto


Vizualizări: 1,780

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste