(închide)

Cel mai mare spital din Gorj face angajări! Sunt vacante 57 de posturi

 

Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu a scos la concurs 57 de posturi: 3 posturi asistent medical principal, 15 posturi infirmier debutant, 7 posturi infirmier, 9 posturi îngrijitoare, 5 posturi brancardier, 3 posturi asistent social debutant la UPU SMURD, 1 post moașă, 1 post maseur, 1 post asistent medical, 2 posturi asistent medical debutant la Secția Neonatologie, 2 posturi asistent medical debutant la ATI, 8 posturi asistent medical pentru ATI. Cele mai multe dintre aceste posturi vacante sunt la secțiile ATI, și anume opt posturi de infirmier debutant, patru de brancardier, opt posturi de asistent medical și două de asistent medical debutant. Au mai fost scoase la concurs și cinci posturi de infirmier debutant la Secția Neurologie.

Detalii despre concurs, bibliografia și tematica le găsiți pe https://www.spitalgorj.ro/2021/12/27/important-anunt-si-tematica-pentru-ocuparea-mai-multor-posturi-vacante-de-la-sju-targu-jiu/  și http://posturi.gov.ro/judetul/gorj/

Persoanele care doresc să se înscrie la aceste concursuri au la dispoziție 10 zile lucrătoare ca să își depună dosarele (termenul este 10 ianuarie 2022, ora 15:30).
Primele concursuri „tip rezidențiat” de la SJU Târgu-Jiu vor avea loc în perioada 17 ianuarie - 17 februarie 2022.  „Urmărim ocuparea posturilor vacante de la secțiile ATI, mai ales având în vedere valul V al pandemiei de coronavirus. Scoaterea la concurs a acestor posturi vine ca urmare a deficitului de personal și a referatelor întocmite de medicii șefi de secție. Unele dintre aceste referate au fost întocmite chiar de la începutul acestui an. Din păcate, din cauza pandemiei și a restricțiilor, aceste concursuri nu au putut fi organizate. Menționez că este primul concurs organizat conform procedurii aprobate în noiembrie la nivelul SJU Târgu-Jiu. Mare parte din aceste posturi sunt pentru personal medical auxiliar-infirmieri, brancardieri și îngrijitoare-unde Spitalul Județean înregistrează deficit. De exemplu, la Secția ATI I avem aprobate în statul de funcții nouă posturi de brancardieri și avem angajate doar două persoane. La Secția ATI II, avem în statul de funcții 21 de infirmieri debutanți și angajați avem doar șapte. Încercăm să remediem deficitul de personal”, a declarat Dumitru Vienescu, managerul SJU Târgu-Jiu.

Galerie foto


Vizualizări: 749

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste