(închide)

Centrul complet de recuperare post-Covid de la Runcu, finalizat

 

Primul centru complet de recuperare post-Covid dezvoltat de Fundația Mereu Aproape la Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu" din comuna Runcu, județul Gorj, funcționează la capacitate maximă pentru a răspunde numărului mare de solicitări care vin de la pacienți din toată țara.

Tratarea pacienților de către echipa medicală multidisciplinară de la Spitalul de Pneumoftiziologie de la Runcu este posibilă cu ajutorul celor peste 60 de aparate și dispozitive medicale moderne folosite în desfășurarea terapiilor în condiții și cu rezultate bune. Ultimele trei echipamente medicale au fost achiziționate cu sprijinul companiei TOPGEL, care susține proiectul cu 20.000 de euro. Din această sumă, au fost cumpărate trei aparate vitale pentru monitorizarea și tratarea pacienților cu afecțiuni respiratorii și cardio-pulmonare. Până în prezent, valoarea investiției făcute în acest proiect de Fundația Mereu Aproape este de 163.850 de euro.

Sursa: https://a1.ro/news/social/fundatia-mereu-aproape-a-cumparat-echipamente-si-a-terminat-dotarea-centrului-complet-de-recuperare-postcovid-de-la-runcu-id1067991.html

Vizualizări: 319

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste