(închide)

Posturi vacante la Spitalul din Sadu

 

Spitalul Orăşenesc „Dr. Gheorghe Constantinescu” din Bumbești-Jiu, Judeţul Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, de: moașă debutantă, la Secția obstetrică – ginecologie; registrator medical debutant, la Compartimentul internări bolnavi și a funcției de asistent medical generalist cu PL (2 posturi), la Compartimentul camera de gardă.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale de asistente medical generalist sunt: nivelul studiilor – diplomă de studii postliceale prin echivalare conform H.G. nr. 797/1997; adeverință din care să rezulte că a susținut și promovat examenul din debutant; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – 6 luni. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 06 ianuarie 2022, ora 10.00 – proba scrisă; 12 ianuarie 2022, ora 10.00 – proba interviu.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcțiilor contractuale de moașă debutantă: -nivelul studiilor diplomă de licență în specialitate;
diplomă de absolvire a învățământului superior de 3 ani în specialitate; vechime în specialitate – nu se solicită. Pentru postul de registrator medical debutant:Nivelul studiilor: diplomă de studii medii de specialitate sau diplomă de studii medii;
vechime în specialitate – nu se solicită.
Concursul se va organiza conform calendarului următor: 11 ianuarie 2022, ora 10.00 – proba scrisă; 14 ianuarie 2022, ora 10.00 – proba interviu.

Detalii și pe http://posturi.gov.ro/post/

Vizualizări: 573

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste