(închide)

Clubul Pandurii Târgu-Jiu la un pas de a fi preluat de un român stabilit în Spania!

 

Pandurii, care activează în Liga 2, are mari șanse de a-și schimba conducerea. Afacerea se pare că este intermediată de Adrian Ilie, fostul mare fotbalist al Stelei și al echipei naționale.

Pandurii Târgu Jiu este un club aflat în insolvență, care are pe masă, o ofertă din partea unui fond de investiții din Spania. Condescu a dezvăluit că de fapt în spatele acestui fond de investiții este un român, Alex Costin Șerbănoiu (28 de ani) și că totul a fost pus la cale datorită lui Adrian Ilie. ”Tranzacția este garantată de Adrian Ilie, care a intermediat discuțiile și a venit cu ideea acestei soluții. Suntem vechi prieteni, bunicii lui locuiesc în Motru, iar jucătorul cel mai scump vândut de Pandurii, Djapka, cedat la Leverkusen, ne-a fost propus la vremea respectivă tot de Adi. Înțeleg că este vorba acum despre un fond de investiții, axat pe acitivități sportive”, a spus Marin Condescu, pentru Gsp.

Sursa: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/pandurii-achizitionat-de-un-roman-stabilit-in-spania-adrian-ilie-a-intermediat-tranzactia-608320.html

Vizualizări: 969

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste