(închide)

Concurs de geografie la Școala Gimnazială Albeni

 

Din grijă pentru mediul înconjurător și în ideea de a cultiva copiilor dragostea pentru păsări, arbori și flori, Primăria Comunei Albeni, Fundația Autonom și Școala Gimnazială Albeni au organizat miercuri, a doua parte a proiectului educațional „Sărbătorile pământului”- „Ziua oceanului planetar”.

Partea a doua a proiectului educational inițiat la Albeni s-a intitulat „Ziua oceanului planetar”, iar Primăria Comunei Albeni, Fundația Autonom și Școala Gimnazială Albeni și-au dat mâna pentru a organiza un concurs de geografie, activități menite să marcheze ziua oacenului planetar. Pe data de 8 iunie a avut loc  concursul de geografie, iar cinci elevi din clasa a V-a s-au clasat pe locul 2, trei elevi de clasa a VI-a -locul 3 și cinci elevi clasa a VII au ocupat primul loc pe podiumul competiției. Elevii câștigători au primit 26 de cărți cadou, Fundația Autonom donând alte zeci de volume și Școlii Albeni.

Prima parte a proiectului https://www.paginaolteniei.ro/articol/activitati-educative-la-scoala-gimnaziala-albeni-s_6757.html 

Galerie foto



Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste