Consilierul Olaru propune un proiect de finantare a actiunilor civice

 

Consilierul judetean Sergiu -Mihail Olaru consultă, în mediul online, cetatenii si asociatiile neguvernamentale cu privire la nevoile din comunitate, construind un proiect de hotarare de Consiliu Judetean pentru finantarea actiunilor civice din comunitate.

Sergiu-Mihail Olaru a devenit consilier judetean in august 2021 si a candidat pe lista PNL, in echipa lui Iulian Popescu. Olaru a lansat in social-media un formular prin care pune intrebari legate de legate de resursele necesare finantarii unor acțiuni de implicare civică. 

„Un grup de consilieri județeni propune consultarea organizațiilor neguvernamentale active pentru a putea creiona un program de finanțare a inițiativelor civice din fonduri alocate de Consiliul Județean. Este vorba de proiecte care au impact în comunitate, au perioadă scurtă de implementare și care nu pot fi finanțate din alte programe. De aceea, prezentul formular are rolul de a identifica domeniul în care își desfășoară activitatea majoritatea ONG-urilor și tipurile de proiecte pentru care ar solicita finanțare. În acest moment, Consiliul Județean Gorj a alocat suma de 150 de mii de lei pentru ONG-uri, însă această sumă este direcționată pentru activitatea sportivă. De aceea, propunerea pentru bugetul din 2022 este alocarea unor sume de bani la care să aibă acces toate ONG-urile, în baza unor proiecte pentru comunitate”, spun inițiatorii. 

Puteți consulta și completa formularul AICI!

Vizualizări: 1,098

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste