(închide)

Copacul cu ouă de Paște, decorat în curtea Catedralei din Baia de Fier

 

Primăria și Consiliul Local Baia de Fier, alături de Liceul Tehnologic Baia de Fier și parohiile ortodoxe din comună organizează în ziua de Florii un important eveniment: zeci de copii, alături de adulți- bunici vor participa, pentru prima dată, la împodobirea Copacului cu ouă de Paște!

Fiind o zi cu mare însemnătate, la Biserica Parohiei Baia de Fier vor fi organizate și o serie de activități dedicate copiilor. Aici, în fiecare duminică, copiii și tinerii din parohie participă la activități foarte interesante. În Duminica Floriilor, imediat după slujba religioasă, copiii îi vor asculta pe preotul Ionuț Ciungu și pe psihologul Ion Dănuți, care le vor  povesti despre importanța relațiilor dintre generații. Întregul eveniment a pornit de la această idee, fiind dedicat atât copiilor, cât și bunicilor. 

La Centrul de zi pentru bătrâni din comuna Baia de Fier vor fi pictate ouăle de  Paște care vor decora copacul din curtea Catedralei. Bunicii vor picta alături de cei mici, petrecând timp de calitate împreună. 

Eveniemntul are și un dress-code: ie sau costum tradițional!

Sunteți așteptați în număr cât mai mare!

Vizualizări: 629

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste