Craioveanca Mihaela Chivu, noul campion național la masaj al României. Va face o demonstrație la Academia Reflexovital Târgu-Jiu

 

Cele mai bune nume ale masajului din România s-au întâlnit și duelat în cadrul Campionatului Național de Masaj România 2021, ediția a doua. Craioveanca Mihaela Chivu este noul campion național la masaj al României! Potrivit organizatorilor, Campionatul Național de Masaj este în primul rând o competiție, dar în același timp și o oportunitate pentru participanți de a găsi inspirație profesională și de a crea legături între ei.

Campionatul Național de Masaj România 2021 a fost organizat de AMTC (Asociația de Masaj și Terapii Complementare al cărei fondator și președinte este Iulian Motoc, inițiatorul și organizatorul acestui campionat național n.red.), care urmărește să dezvolte și să promoveze diferitele tehnici de masaj practicate de terapeuții din România. Evenimentul a avut loc la Păltiniș-Sibiu, în perioada 27-29 august 2021. Competiția a fost alcătuită din șapte categorii de concurs în cadrul cărora au concurat peste 150 de terapeuți maseuri din România, care au fost jurizați de 50 de specialiști din domeniu (35 de specialiști au fost de peste hotare n.red.). Amintim aici câțiva dintre jurați, nume importante din această branșă: Elvira Gentile, Bojan Mirici, Jidapha Wilkinson, Antonio Cerrone, Anna Baroni, Sabah Arbia, Chutima Haelg etc.

Anul acesta, la cea de-a doua ediție a acestui important eveniment competițional, campion național a fost declarat un concurent din Craiova! Mihaela Chivu are 32 de ani, practică masajul de nouă ani și este kinetoterapuet la Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie din Craiova. Mihaela Chivu este specializată în masaj „deep tissue”, drenaj limfatic, tehnica manuală IASTM, masaj cu bețe din bambus și maderoterapie, masaj facial, Yumeiho, Shanti-cursuri intensive de masaj thailandez  și masaj terapeutic. La Campionatul Național de Masaj 2021, Mihaela Chivu a obținut medalia de aur la categoria „freestyle asian”, medalia de aur la categoria masaj terapeutic și în finala mare a câștigat marele premiu.

„Doresc să o felicit pe Chivu Mihaela, campioana națională la masaj! Mihaela ne-a dovedit prin dedicarea, determinarea și dragostea ei pentru masaj faptul că merită din plin să ocupe cel mai important loc pe podiumul campionatului, iar cele două medalii de locul întâi obținute la categoria Freestyle Asian și Therapeutic atestă și mai mult acest lucru. Cele mai bune nume ale masajului din România s-au întâlnit și duelat în cadrul Campionatului Național de Masaj România 2021, ediția a doua. Ne bucurăm pentru experiențele și momentele frumoase trăite la Păltiniș, Sibiu și sperăm să ne reîntâlnim cât de curând pentru a continua să plasăm România pe harta internațională a masajului de top!”, a transmis Iulian Motoc, președintele Asociației de Masaj și Terapii Complementare. 

Și la final, o veste bună pentru gorjeni! Pe 13 septembrie, la deschiderea cursului de masaj din cadrul Academiei Reflexovital Târgu-Jiu, campioana Mihaela Chivu va veni să facă o demonstrație de masaj thai combinat. 

Detalii și pe https://www.facebook.com/reflexovital.targujiu

Galerie foto







Vizualizări: 1,880

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste