(închide)

Cursă de alergare dedicată persoanelor cu handicap aflate în scaun cu rotile la Târgu-Jiu!

 

Asociatia Be TeeN organizeaza cursa de alergare dedicata persoanelor cu handicap aflate in scaun cu rotile!

Eveniment umanitar inedit organizat de o asociaţie din Târgu-Jiu. Be TeeN derulează pe 18 septembrie "Infinit Race", o cursă dedicată persoanelor cu handicap aflate în scaun cu rotile. Infinit Race este locul in care CREDEM IN NOI! CU TOTII PUTEM MAI MULT!
Cand? 18 septembrie 2022, ora 10
Unde? Targu-Jiu, Bd-ul Constantin Brancusi
Varsta participare: 14+
Inscrie-te si tu: https://forms.gle/UFGZoFkP12BtMP3k6
Infinit Race este cursa care incearca sa depaseasca bariere si sa schimbe prejudecati!
Conceptul cursei INFINIT RACE se refera la solidaritate si la sprijin, astfel ca, tinerii pe care ii cautam vor forma cate o echipa pentru a participa.
Cautam 20 de tineri care se afla in scaun cu rotile si care isi doresc sa se bucure din plin de o duminica activa prin sport si voie buna! De asemenea, cautam 20 de tineri fara dizabilitati care sa ii ajute pe tinerii cu dizabilitati sa poata participa la cursa, impingandu-i pe intregul traseu, de la linia de start pana la linia de final. „Astfel, o persoană cu dizabilități aflată în scaun cu rotile se va înscrie la competiție alături de o persoană însoțitor care să ofere sprijin pe întreg traseul cursei. Traseul va avea în jur de 800 de metri și se va desfășura pe Bd-ul Constantin Brâncuși din Tg-Jiu”, spune Roxana Pistol, de la Asociația Be TeeN.

Detalii https://www.facebook.com/Asociatia Be TeeN

https://observatornews.ro/social/cursa-dedicata-persoanelor-cu-handicap-aflate-in-scaun-cu-rotile-organizata-in-targujiu-487234.html

Vizualizări: 345

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste