(închide)

„De la prevenție la tratament în patologiile cronice”, evenimentul care reunește la Târgu-Jiu medici de înaltă clasă profesională

 

Colegiul Medicilor Gorj, împreună cu MedWay Events, organizează cea de-a treia ediție a simpozionului interdisciplinar „Zilele Medicale Gorjene – De la prevenție la tratament în patologiile cronice”, ce se va desfășura la Târgu Jiu, în perioada 10-12 mai 2024.

Tematica este interdisciplinară și va include prezentări interesante susținute de lectori de renume din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și de lideri de opinie din județul Gorj. Printre lectori se numără și dr Radu Zamfir, Institutul Clinic Fundeni, dar și gorjeanul Dragoș Davițoiu. 

De asemenea, vor prezenta lucrări mai mulți medici ai Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

Evenimentul se adresează următoarelor specialități: alergologie și imunologie clinică, anatomie patologică, anestezie și terapie intensivă, boli infecțioase, cardiologie, chirurgie generală, dermatovenerologie, diabet, nutriție și boli metabolice, endocrinologie, gastroenterologie, geriatrie și gerontologie, hematologie, medicină de familie, medicină de laborator, medicină de urgență, medicină internă, medicina muncii, medicină sportivă, medicină fizică şi de reabilitare, medicină clinică, nefrologie, neurologie, obstetrică – ginecologie, ‎ oftalmologie, otorinolaringologie, ortopedie și traumatologie, psihiatrie, pneumologie, reumatologie, recuperare medicală, urologie.

Taxă de înscriere este de 300 de lei pentru medicii specialiști și primari: 300 de lei și 200 de lei pentru rezidenți. A.

Vizualizări: 362

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste