De unde puteți cumpăra biletele la meciul de inaugurare va Stadionului Târgu Jiu

 

La sfârșitul acestei săptămâni, la Târgu Jiu, va fi inaugurat noul stadion printr-un meci între echipa foștilor jucători ai echipei Pandurii și una a foștilor jucători ai Naționalei! Acest meci se va juca de la ora 15,00, vineri, 25 octombrie. De la ora 18,00, va avea loc meciul din Liga a II a, între Panduri Târgu Jiu și U Cluj.

Casa de bilete de la Stadion este deschisa zilnic și v a puteți cumpăra biletele la meciurile inaugurale. Prețul este cuprins intre 15 și 25 lei.

O serie de nume importante din fotbalul românesc și-au confirmat prezența la festivitatea de inaugurare a stadionului din Târgu Jiu, care avea loc vineri, 25 octombrie. Printre aceștia se numără cel mai mare antrenor român, Mircea Lucescu, Mircea Sandu, fostul președinte al Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, actualul președinte, secretarul general al FRF, Cornel Dinu și reprezentanți ai clubului FCSB.

„Sunt foarte multe personalități, și aici mă refer la Mircea Sandu, la președintele Federației Române de Fotbal, mă refer la Mircea Lucescu, secretarul general al FRF, care și-au anunțat participarea la acest eveniment la Târgu Jiu. Aceste persoane au confirmat participarea. Din ce am înțeles vor mai veni Cornel Dinu și Valeriu Argăseală“, a spus primarul Marcel Romanescu, la emisiunea „Față în față“ de la Gorj Tv.

Vizualizări: 382

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste