(închide)

Dertour a lansat charterul Timișoara-Dubai! Petrece Revelionul în orașul superlativelor!

 

Vești bune vin din partea Agențiilor Dertour: pasionații de călătorii de la Dertour au introdus în portofoliul lor vacanțele de Revelion în Dubai cu plecare de pe Aeroportul Timișoara! Pentru noi, oltenii, vestea este foarte bună, mulți dintre turiștii olteni alegând să plece în vacanțe din Timișoara. Gorjenii pot afla detalii despre ofertele Dertour mergând la Agenția Dertour Târgu-Jiu din Shopping City Mall. Alege una dintre ofertele de 7 nopți, care pornesc de la 799 euro/persoană, cu plecare în 30.12.2021 și bucură-te de Revelionul perfect!

Îți dorești să sărbătorești Revelionul la superlativ? Alege Dubai, orașul superlativelor, unul dintre cele mai complexe orașe, care are grijă de turiști și le oferă experiențe cu adevărat de frumoase și interesante! Dubai este destinația unde găsești combinații inedite între tradiții și modernism și a unei culturi diferită de cea europeană, astfel că petrecerea de Revelion va fi de neuitat, mai ales, dacă vei alege să mergi în vacanță cu Dertour. Această agenție de turism foarte cunoscută în România a lansat de curând charterul Timisoara (TSR) – Dubai (DXB) pentru Revelionul 2021 – 2022. Turiștii vor zbura cu aeronavele companiei aeriene Tarom. Perioada în care puteți merge în Dubai este 30.12.2021 – 13.01.2022 (ultimul retur), iar plecările vor fi în fiecare zi de joi. Pachetele sunt pentru 7 nopți la destinație. Orarul de zbor anunțat de compania TAROM și de Dertour este (ore locale):

TSR 02:00 – DXB 10:00

DXB  22:00 – TSR 03:00

Condiții de anulare/plată: 0% avans dacă check-inul este peste mai mult de 75 de zile, cu 75 zile înainte de plecare: avans/penalizare 20%, cu 30 zile înainte de plecare: plată integrală/penalizare 100%. Pentru intrarea în Dubai/Ras Al Khaimah, în acest moment, este necesar test PCR cu rezultat negativ efectuat cu maxim 72 de ore înainte de plecarea din România.

Așadar, dacă te încântă ideea de a-ți petrece revelionul în costum de baie, pe plajă, nu trebuie să mai ai nicio reținere: Dubai este destinația ideală! 

Detalii pe https://www.dertour.ro/ și pe https://www.facebook.com/Dertour.ro

Galerie foto



Vizualizări: 566

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste