(închide)

Directorul Policlinicii din Târgu Jiu, destituit

 

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu l-a destituit din funcţie, marţi, pe coordonatorul Policlinicii, Vasile Stănculete, după ce acesta ar fi avut un limbaj violent în timpul verificărilor Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii, fiind întrebat despre medicamente expirate găsite.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a trimis Corpul de Control la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, la sfârşitul lunii martie. Unul dintre medici, Vasile Stănculete, coordonatorul Ambulatoriului Integrat al SJU, este acuzat că ar fi folosit un limbaj violent la adresa echipei care efectua controlul.

„A fost un limbaj mai violent între dânsul şi membrii Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii. A fost un dialog mai violent. După minuta pe care mi-a lăsat-o Corpul de Control a trebuit să-l destitui din funcţia deţinută şi totodată am trimis adresă la Consiliul Etic şi apoi se va face o comisie de cercetare disciplinară. Domnii de la Corpul de Control au venit la mine şi am calmat spiritele, l-am luat pe domnul doctor şi l-am scos de acolo, unde erau. Regretă, a avut şi dânsul o ieşire mai violentă", a declarat managerul Gigel Capotă pentru Mediafax.

Vizualizări: 477

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste