Echipa „Magic Events & Grădina cu Flori” îți va transforma nunta într-un eveniment memorabil!

 

Pasiunea pentru frumos, ingeniozitatea și puterea imaginației de care dau dovadă, respectul pentru clienții care îi aleg sunt câteva dintre caracteristicile echipei „Magic Events & Grădina cu Flori”. Geanina și Sorin sunt doi tineri antreprenori care îți pot îndeplini visurile legate de buna organizare a unora dintre cele mai importante momente din viața de cuplu. 

Pe Sorin Otărășanu de la „Grădina cu Flori” îl stiți, căci povestea lui emoționantă ați citit-o prima dată pe site-ul Paginii Olteniei. Este un om care și-a clădit afacerea prin multă muncă, iar clienții care l-au ales o dată, l-au apreciat și i-au arătat acest lucru apelând mereu la el! Pornind de la ideea că dacă pui pasiune în tot ceea ce faci și dacă respecți omul din fața ta, Sorin și Geanina, o tânără implicată în numeroase acțiuni umanitare, o fată talentată când vine vorba despre organizarea unui eveniment important, s-au gândit să pornească pe un nou drum antreprenorial.

Astfel, cei doi antreprenori au gândit un nou mod de a le fi alături acelor persoane care le apreciază munca. Cei care au auzit despre ideea lor, s-au arătat interesați și i-au felicitat.

„Momentele importante din viața ta merită să fie sărbătorite în cadrul unui eveniment unic, exact așa cum ți-l dorești! În spatele unui frumos vis, stă o poveste și mai frumoasă! Vom transpune povestea în evenimentul tău, tocmai pentru a demonstra că visurile se împlinesc! Fie că este vorba despre nuntă, botez sau alt eveniment important pentru tine și cei dragi, echipa „Magic Events & Grădina cu Flori” îl va transforma într-unul de neuitat!

Uniți de pasiunea pentru frumos și respectul față de client, noi, Geanina de la „Magic Events” și Sorin de la „Grădina cu Flori”, vă promitem servicii de calitate, personalizate în așa fel încât, evenimentul dumneavoastră să fie memorabil! Împreună vom găsi cele mai potrivite elemente tematice pentru ca evenimentul dumneavoastră să aibă nota personală de care aveți nevoie. Vă punem la dispoziție aranjamente florale –fie din flori naturale, fie artificiale- și lumânări pentru nunți și botezuri, panouri foto, obiecte precum stâlpișori, arcade, băncuțe decorative, oglinzi pentru mirese și alte servicii de calitate, așa cum v-am obișnuit deja la „Grădina cu Flori”. La Țicleni, așa cum știți, există și „Grădina cu vise”, iar aici veți putea organiza ședințe foto inedite. Geanina de la „Magic Events” vă va ajuta cu buna și meticuloasa organizare a evenimentului și împreună promitem să punem mereu pasiune în tot ceea ce facem! De asemenea, am demonstrat de-a lungul vremii și că punem pe primul plan dorința clientului. Tocmai de aceea, vrem să știți că ne vom deplasa la orice distanță, pentru a fi alături de dumneavostră în momentele în care veți avea nevoie. Dumneavoastră, clienții noștri, sunteți cei mai importanți!”, au anunțat cei doi pe pagina de socializare Magic-Events-by-Geanina-.

Așadar, dacă doriți un eveniment de neuitat, personalizat după dorințele dumneavoastră, îi puteți contacta la numărul de telefon 0764 964 268. Îi găsiți, de asemenea, și pe Facebook: Magic-Events-by-Geanina și Gradina cu Flori by Otărășanu

Galerie foto





Vizualizări: 864

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste