(închide)

El este polițistul care a oprit cu focuri de armă un șofer băut!

 

Din păcate, din ce în mai mulți șoferi uită să respecte regulile de circulație și legislația în vigoare și urcă băuți la volan, putând să provoace tragedii iremediabile! În noaptea de joi spre vineri, agentul prinicpal de poliție Florin Anghelescu și colegul său de la Poliția Rutieră au vrut să oprească în trafic pe DN 67- Calea București, un autoturism care se deplasa dinspre municipiul Târgu Jiu către Râmnicu Vâlcea. Șoferul nu i-a băgat în seamă pe oamenii legii și și-a continuat drumul. Oamenii legii au decis să îl urmărească pe șofer. Pentru că nu a vrut deloc să oprească mașina, după aproximativ 7 km de urmărire, agentul principal de poliție Florin Anghelescu a executat un foc de avertisment în plan vertical. Șoferul, care era băut și știa că va răspunde în fața legii, și-a continuat deplasarea.

Atunci polițistul de la Rutieră a mai executat 4 focuri asupra autoturismului, trei dintre ele lovind caroseria în partea din spate și unul a lovit anvelopa stânga față, autovehiculul oprindu-se. „A fost identificat conducătorul autovehiculului, un bărbat, de 32 de ani, din comuna Scoarța. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. În urma folosirii armamentului din dotare nu au rezultat victime omenești, ci doar avarierea autovehiculului”, a transmis IPJ Gorj.

Agentul principal de poliție Florin Anghelescu activează ca polițist din 2013. În perioada 2013-2017, Anghelescu a fost angajat al Brigăzii Rutiere București, iar din 2017 a venit în județul natal, la IPJ Gorj. În noaptea trecută, agentul de poliție Anghelescu a acționat rapid și corect, împiedicând o posibilă tragedie. El a fost felicitat de colegii săi!

Galerie foto



Vizualizări: 10,575

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste