(închide)

Elevă a CNSH Târgu-Jiu, premiu I la un concurs de poezie

 

Concursul de poezie ,,WEI For You Talents” organizat de Revista „Women Esteem International For You” și-a desemnat câștigătorii. Eleva Bianca Crucilă din Gorj a câștigat  Premiul I. Eleva studiază la profilul pedagogic, al Colegiului Național ,,Spiru Haret" din Târgu-Jiu. Acest premiu a bucurat-o nespus pe talentata elevă. Ea a fost felicitată și de profesorii săi de la prestigiosul colegiu.

„Felicitări, Bianca! Viața se rescrie permanent, dacă avem curajul de a ne lepăda de "grija cea lumească "și de a trăi asemenea Poetului, "ca păsări ce zboară deasupra valurilor!”, a felicitat-o profesoara sa, Georgeta Popescu. Aceasta este profesorul care îi îndrumă „pașii” pe calea creației literare.

Bianca Alexandra Crucilă este din orașul gorjean Rovinari și în urmă cu mai bine de șase ani, eleva a descoperit că are talent la muzică. Adolescenta este pasionată și de poezie, scrie versuri și iubește literatura, dorindu-și să urmeze o carieră în acest domeniu. Planul de viitor al Biancăi este să urmeze Facultatea de Litere și să predea limba și literature română. Literatura este una dintre marile sale pasiuni. „Iubesc limba română, iar una dintre marile mele pasiuni este literatura. Consider că fiecare pasiune ne aduce mai aproape de cele mai mari visuri, ne învață să ne autodepășim, să ne îndreptăm spre cele mai frumoase idealuri ale noastre, iar prin dedicare, implicare și dăruire orice vis poate deveni realitate. Muzica va fi mereu cu mine, nu voi renunța să cânt, deoarece muzica este cel mai frumos parfum al sufletului, prin muzică mă simt mereu înțeleasă, de aceea am ales să merg și pe acest drum”, a spus Bianca într-un interviu acordat Paginii Olteniei. 

Vizualizări: 707

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste