(închide)

Elevi de elită ai Gorjului: Șefă de promoție a CNET cu media 10!

 

Olimpică la biologie și mereu ambițioasă și dornică să evolueze, Mihaela Andrei a absolvit Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” (CNET) din Târgu-Jiu ca șefă de promoție cu media generală 10,00. CNET este unul dintre cele mai bune colegii din județul Gorj și mereu aici au învățat elevi care au făcut cinste școlii și profesorilor prin rezultatele obținute la olimpiade și concursuri școlare și mai apoi pe plan profesional, reușind în carierele alese.

De-a lungul celor patru ani de liceu, Mihaela Andrei de la CNET a fost o elevă de nota 10 la toate disciplinele, și, potrivit profesorului Cristina Tatomir, adolescenta a privit mereu performanțele ca pe un răspuns firesc la munca pe care a depus-o. „Este încă un moment special în care Mihaela Andrei se ridică la nivelul excelenței. Încheie studiile liceale ca șef de promoție cu media 10 și creează încă un motiv și moment de mândrie pentru școală, familie și societatea noastră. Îmi dă încredere că va străluci mereu, că va avea o înaltă ținută morală și profesională și o vom regăsi peste ani, în elita medicală”, a spus, pentru Pagina Olteniei, profesorul Cristina Tatomir, diriginta elevei Mihaela Andrei.

Mihaela Andrei este ambițioasă și a dovedit mereu că poate face față cu brio provocărilor și acum o așteaptă examenul de bacalaureat și apoi admiterea la facultate.

„Acum, cand oficial ma pot numi absolventa a Colegiului National "Ecaterina Teodoroiu", simt, cu adevarat, ca am trecut de o perioada definitorie a vietii mele. Ma despart cu durere in suflet de colectivul clasei mele, acel mediu in care m-am maturizat fizic si mental, am evoluat, am învățat ce înseamnă ajutorul, prietenia, curajul, onestitatea, înțelegerea și multe alte valori. Am avut placerea de a fi parte din si de a reprezenta acest colegiu, unde am cunoscut profesori si oamenii de dincolo de această titulatura, unde mi-am cunoscut minunații colegi, alaturi de care am ras, am plans si am excelat. Participarea de-a lungul anilor de liceu la olimpiada de biologie, sub indrumarea doamnei diriginte Tatomir Cristina, m-a format și mi-a furnizat experienta necesara pentru a face față examenelor complicate din viitor. In continuare, ma voi inscrie la Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila", in cadrul facultății de medicina. Imi doresc sa reușesc sa practic aceasta meserie in România, însă nu exclud posibilitatea plecării in afară”, a spus, pentru Pagina Olteniei, olimpica Mihaela Andrei.

https://www.paginaolteniei.ro/articol/mihaela-andrei-olimpica-la-biologie-munca-neintrer_2667.html

Galerie foto



Vizualizări: 3,205

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste