(închide)

Elevi din Novaci admiși la facultăți de prestigiu din România!

 

Foarte mulți elevi care au absolvit vara aceasta cursurile Liceului Teoretic Novaci au fost admiși la unele dintre cele mai bune universități din România. Reprezentanții liceului i-au felicitat pe adolescenți. 

Laurențiu Ghețoiu, olimpic absolvent al Liceului Toeretic Novaci, a susținut zilele trecute examenul de admitere la Universitatea Politehnica București. Laurențiu Ghețoiu a fost mereu un elev responsabil, a învățat constant, fiind conștient că aceasta este soluția construirii unui viitor solid. Laurențiu, cu toate că a participat cu rezultate foarte bune la olimpiada de istorie, este pasionat de tot ce are legătură cu tehnologia și își dorește o carieră în acest domeniu. Ca el au fost mai mulți elevi absolvenți ai liceului Teoretic Novaci! „Laurențiu, așa cum ne și așteptam, a luat la Politehnica București nota 10 la matematică și 9 la informatică și a intrat cu nota 9.84 și la Informatică la Universitatea București. Avem foarte mulți elevi admiși la universități de prestigiu din țară. Îi felicităm pe toți! Mai sunt și câțiva care vor susține în perioada următoare examenele de admitere la Academia de Poliție și la Medicină”, a spus profesorul Alina Țicu de la Liceul Novaci. 

Absolvenții clasei de matematică-informatică de la Novaci au fost admiși la următoarele facultăți: Chelu Cătălin-la Electronică și Telecomunicații, Politehnica Timișoara; Drăgan Mihaela-Facultatatea de Automatică, Calculatoare și Electronică la Craiova, Automatică și Informatică aplicată, Birceanu Enika la Limbi si literaturi - Engleză-Germană (UVT), prima cu media 10, Ghețoiu Laurențiu-la Universitatea București, Facultatea de Matematică și Informatică, secția Informatică; Golu Denisa-Electronică și telecomunicații, Politehnica Timișoara; Halînga Eduard-Economie generală și comunicare economică, UVT; Ianculescu Alexandra-Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor, specializarea Informatică economică; Lăcatușu Elena-Politehnica Timișoara, Automatică și Calculatoare, Ingineria Sistemelor; Mihuțescu Horațiu-Politehnica Timișoara, Electronică și Telecomunicații; Olivier Loredana-Politehnica Timișoara, Automatică și Calculatoare, Ingineria Sistemelor; Picu Narcisa-Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor, specializarea informatica economica; Stăncescu Eduard-Politehnica Timisoara, Automatica si Calculatoare, Ingineria Sistemelor; Roșu Dragoș-Politehnica Timisoara, Electronica si Telecomunicatii; Șandru Dragoș-Politehnica Timisoara, Facultatea de constructii. Mădălina Lăzărescu a intrat la Universitatea din București, Facultatea de Drept, de asemenea, Miruna Tomescu a obținut media 9,75 la Academia de Studii Economice, București, Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică economică. De asemenea, La Universitatea din București, FACULTATEA de Drept a întrat și Bondoc Alexandru. La Universitatea Carol Davila București au întrat și  Crețu Caragel Sânziana cu 9.30 și Crețu Caragel David cu 9.60. Popescu Elena Isabela a fost admisă la Universitatea de vest din Timișoara (limbi și literaturi străine -engleza/spaniola). Fata a avut media de admitere 10! Gheorghe Maria Andreea - Universitatea de Vest din Timișoara- Facultatea de Drept, eleva Ionică Cristina Maria a fost admisă la Universitatea din Vest Timișoara, Facultatea de Educație Fizică și Sport. Brînzan Marta, elevă care a avut mereu rezultate foarte bune la școală, a fost admisă la Facultatea de limbi străine Specializarea Limbă și literatură - Engleză coreeană cu media 9,93. 

Felicitări tuturor, atât elevilor, cât și profesorilor!

Vizualizări: 3,281

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste