(închide)

Elevi motreni, pe podiumul Olimpiadei de franceză, faza județeană

 

 Ne aflăm în una dintre cele mai solicitante perioade din anul școlar, așteptată cu emoție de elevi! Sute de elevi din Gorj participă în această perioadă la olimpiadele județene și alte concursuri școlare importante pentru care s-au pregătit temeinic. Avem foarte mulți elevi extraordinari în județul Gorj, copii care pun școala pe primul loc și se pregătesc pentru competiții care le aduc nenumărate satisfacții!

Mai mulți elevi ai Colegiului Național „George Coșbuc” din municipiul Motru au obținut premii importante la faza județeană a Olimpiadei de limba franceză. „Premiul I și calificare la etapa națională, Ungureanu Andrada, prof. îndrumător Crețu Emanuela; Premiul II și posibilă calificare la etapa națională, Negrea Elena Maria, prof. îndrumător Crețu Emanuela; Premiul II și posibilă calificare la etapa națională, Popescu Elena Cristiana, prof. îndrumător Elinescu Emilia. O participare cu succes și pentru eleva Corcoveanu Daria, coordonată de doamna profesoară Elinescu Emilia. FELICITĂRI acestor elevi minunați și dascălilor lor! Succes la faza națională!”, a transmis conducerea unității de învățământ din Motru.

Rezultate remarcabile au obținut la Olimpiada de Limba franceză - etapa județeană, și elevii Şcolii Gimnaziale Nr.1 Motru, coordonați de doamna profesoară, Andrei Jeanina. Iată rezultatele: Dabega Aylin, clasa a VIII a B, premiul I şi calificare la FAZA NAȚIONALĂ; Istrate Anisia , clasa a VIII a A, premiul II ( posibila calificare la faza nationala); Cazacu Alina Rita, clasa a VIII a A, premiul III; Roşoga Rebeca, clasa a VII a B, premiul II ( posibila calificare la faza nationala) și Mişcodan Alexandra, clasa a VII a B, premiul II. „Felicitări fetelor, pentru rezultatele deosebite!!! Felicitări, doamna profesoară, pentru păstrarea traditiei la Olimpiada de franceză, mereu pe primul loc!”, a transmis profesorul Jana Raț, directorul Școlii Gimnaziale Nr. 1 Motru.

Vizualizări: 278

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste