Rezultate foarte bune obținute de elevii Colegiului Național George Coșbuc la Olimpiada de Cultură și Spiritualitate românească!

 

“Sus să avem inimile!”,o indicațColegiului Național „George Coșbuc” din municipiul Motru au obținut rezultate foarte bune la olimpiadele și concursurile școlare la care participă. La Olimpida de Cultură și Spiritualitate românească eleva Maria Ardeiu, clasa a XI-a E, a obținut locul II cu media 9,40. „“Sus să avem inimile!”,o indicație “metodologică” a Sfântului Ioan Gură de Aur care exprimă că în cunoaștere inima este un instrument ce face efortul cognitiv eficient. Felicitări Maria Costina Ardeiu- clasa a XI-a E, locul II (9,40) la Olimpiada de Cultură și Spiritualitate românească! Felicitări, Moscalu Mona, clasa a XI-a E,pentru “amplasamentul” onorabil (8,20) în ierarhia inițială! Echipa profesorilor îndrumători: Mustață Ana și Căpățînă Delia”, a transmis unul dintre profesorii de la CNGC Motru. 

Profesorul Dana Ardeiu și-a felicitat fiica, care mereu a obținut rezultate bune la școală: „Felicitări tuturor! Felicitări, doamnelor profesoare pentru munca enormă! Felicitări elevelor! Felicitări, draga mea, Maria și îți mulțumesc la infinit pentru tot! Îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu mamă!”.

Vizualizări: 459

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste