Elevii din județul Gorj pot participa la meditațiile gratuite organizate de Universitatea Politehnica Timișoara

 

În fiecare an, Universitatea Politehnica Timișoara vine în sprijinul elevilor de liceu, oferindu-le acestora cursuri gratuite de pregătire la matematică, utile atât pentru cei care doresc să urmeze una dintre facultățile instituției, cât și pentru pregătirea examenului de bacalaureat. Chiar dacă sunt adresate în special potențialilor săi studenți, indiferent de facultatea pentru care optează și independent de forma admiterii (concurs cu probe de verificare sau concurs de dosare), participanților la cursuri nu li se solicită nici un fel de angajament faţă de UPT.

„Pandemia de COVID-19 a făcut ca sesiunile de meditații să nu se mai desfășoare față în față, ci în mediul online. Tot răul spre bine pentru că în acest fel au acces la cursurile de pregătire și elevii din alte județe. Ultimele sesiuni de admitere au arătat că există interes din partea elevilor din județul Gorj pentru Universitatea Politehnica Timișoara, așa că îi așteptăm să își consolideze cunoștințele”, au transmis cei de la UPT.

Lecțiile de matematică sunt organizate până în 5 iunie 2021, în fiecare sâmbătă, începând cu ora 10:00, online pe Zoom și live pe pagina oficială de Facebook a Universității Politehnica Timișoara.

Pentru înscriere, elevii sunt invitați să folosească formularul disponibil pe site-ul instituției: https://upt-ro.zoom.us/webinar/register/WN_pVMs1O9PSKyyhZjA-5_dtw. După completarea formularului, aceștia vor primi link-ul de conectare la platforma Zoom. Înscrierea pe platforma Zoom facilitează elevilor posibilitatea de a pune întrebări.
Lecțiile vor putea fi urmărite online pe pagina de Facebook a Universității Politehnica Timișoara, la adresa: https://www.facebook.com/UPTimisoara.
Temele dezbătute urmează conţinutul Culegerii de probleme de matematică pentru examenul de admitere din anul 2021 la Universitatea Politehnica Timişoara, publicată la Editura Politehnica, care va fi pus gratuit la dispoziția celor interesați, în format electronic.

Vizualizări: 643

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste