(închide)

Ești elev în clasa a XI-a și nu ai planuri pentru vară? Poți simula viața de student într-un campus din Cluj-Napoca

 

Organizația Studenților din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca demarează proiectul Engineering Summer University — o idee a studenției pentru elevii din clasa a XI-a.

Dacă vrei să aflii cum este viața de student, ești candidatul perfect pentru tabăra noastră de vară, unde poți explora viața de student a unui viitor inginer timp de 2 săptămâni, în spațiul universitar clujean!

În perioada 15-29 iulie are loc proiectul Engineering Summer University, în orașul Cluj-Napoca. Acest eveniment este o tabără de vară ce oferă elevilor de clasa a XI-a oportunitatea de a simula viața de student la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, timp de două săptămâni.
„Ne vom întâlni în Campusul Studențesc Observator în vara aceasta, în perioada 15-29 iulie, prin simpla ta înscriere! Găsești mai multe detalii pe site-ul nostru: https://esu.osut.org/”, transmit organizatorii.


Pe lângă cursurile și laboratoarele oferite de cei mai buni profesori ai Universității Tehnice din Cluj-Napoca, ESU îți oferă o multitudine de activități sociale și de dezvoltare prin care vei închega prietenii strânse, creând amintiri de neuitat.


În data de 10 mai se încheie perioada de înscrieri așa că nu mai sta pe gânduri. Fii atent la paginile de social media pentru a nu pierde nicio veste despre tabăra noastră:

Instagram: https://www.instagram.com/engineering.summer.university/

Facebook: https://www.facebook.com/engineering.summer.university

TikTok: https://www.tiktok.com/@esu.osut

Fii actorul verii tale! And don’t forget: there is no ESU without U.

Despre echipa ESU
Engineering Summer University este un proiect orientat înspre elevi care n-ar putea exista fără voluntarii din cadrul Organizației Studenților din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (OSUT Cluj). Echipa ESU își propune prin acest proiect să facă măcar o parte din viața de student vizibilă liceenilor, într-un mod de neuitat.


Așadar, dacă ai nevoie de îndrumare sau dacă vrei să cunoști echipa ESU, nu ezita să accesezi site-ul proiectului, unde vei regăsi datele de contact ale fiecărui membru!

Vizualizări: 288

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste