(închide)

Eveniment caritabil la Școala din Glogova: „Elevii, bucuroși că pot ajuta tatăl unui coleg”

 

”Un altfel de Halloween” a fost numele unui frumos spectacol caritabil organizat la Glogova de către Școala Gimnazială ”Nicolae Caranda”. Evenimentul caritabil a fost organizat la inițiativa directorului unității școlare mai sus amintite și cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local al Comunei Glogova.
Spectacolul „Un altfel de Halloween”, organizat la inițiativa directorului Verginia Mogoșanu și a  profesoarelor în învățământul primar Dabega Rodica și Popescu Violeta cu sprijinul profesoarei de educație muzicală Pauliș Nicoleta, a avut ca scop strângerea de fonduri pentru a-l ajuta pe gorjeanul Dumitra Ionuț, tatăl lui Alexandu Dumitra, elev la Grădinița din Glogova. Acesta are nevoie de o sumă considerabilă pentru a face față unei noi intervenții chirurgicale dificile ce se poate efectua numai într-o clinică particulară din Turcia. Spectacolul s-a bucurat de succes, elevii fiind foarte bucuroși că pot da o mână de ajutor unui semen aflat la nevoie. Chiar și Alexandru, fiul lui Dumitra Ionuț a avut un moment artistic alături de una dintre fostele eleve a le Școlii - Romina Manolescu, moment ce s-a bucurat, de asemenea de o reală simpatie a publicului.
Spectacolul s-a terminat cu o tombolă plină de surprize pentru cei mici. „Mici și mari, elevii s-au implicat în buna desfășurare a acestui eveniemnt și au fost bucuroși că pot ajuta tatăl unui coleg, persoană care are mare nevoie de ajutor!”, au transmis organizatorii de la Glogova.

Galerie foto





Vizualizări: 810

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste