(închide)

Fost director din CEO, condamnat la patru ani de închisoare cu executare. A fost încarcerat la Penitenciarul Târgu-Jiu

 

Daniel Antonie, fostul director al Diviziei Miniere din cadrul CE Oltenia, a fost condamnat definitiv la o pedeapsa de patru ani de închisoare cu executare, pentru abuz in serviciu, decizia fiind dată de magistrații Curții de Apel Craiova. 

Daniel Antonie a fost trimis în judecată în anul 2016 de către DNA, alături de Vasile Ghimişi, contabilul Diviziei Miniere, si oamenii de afaceri Florin Temelie şi Daniel Sever Giurcău. Anchetatorii au constatat că au fost încheiate contracte păguboase în suma de 400.000 de lei, prin încheierea de contracte păguboase, prin care au fost livrate sute de truse sanitare de prim ajutor şi furtunuri pentru stingerea incendiilor la suprapreţ.

Magistrații s-au pronunțat luni, 26 aprilie, ziua în care Danielo Antonie a și fost încarcerat în Penitenciarul Târgu-Jiu. ”La data de 26 aprilie, polițiști din cadrul Serviciului și Biroului de Investigații Criminale Gorj au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat de 54 de ani, din municipiul Târgu Jiu, fiind condamnat la o pedeapsă de 4 ani închisoare, pentru complicitate la săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice. Bărbatul a fost încarcerat de polițiști, în Penitenciarul Târgu-Jiu”, a comunicat Inspectoratul Județean de Poliție Gorj. 

Vizualizări: 370

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste