(închide)

Gorj: A părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în curtea unui localnic din Capul Dealului!

 

Un grav accident de circulație a avut loc în această după amiază pe raza comunei Brănești, mai exact în satul Capul Dealului. Doi bărbați, de 18 și 35 de ani, au fost răniți, fiind scoși din fiarele contorsionate de către pompierii gorjeni.

Reprezentanții ISU Gorj au fost solicitati sa intervină pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs pe raza comunei Brănești, satul Capu Dealului in care a fost implicat un autovehicul care a parasit partea carosabila si s-a rasturnat intr-o curte. La fata locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare si in echipaj SMURD din cadrul Sectiei de Pompieri Turceni, precum si un echipaj din cadrul SAJ Gorj care au constatat ca in urma impactului au rezultat doua victime de sex masculin cu varste de 18 si 35 de ani care erau in stare de constienta, dar incarcerate.
„S-a intervenit pentru descarcerarea si extragerea acestora din autovehicul, acordarea primului ajutor calificat si transportarea acestora la spitalul din Turceni”, a spus Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj. 

Sursa fotografii: NEWS OLTENIA 

Galerie foto


Vizualizări: 3,244

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste