(închide)

Gorj: Primarii din mai multe localități au câștigat alegerile cu peste 90% din voturile exprimate

 

La fel ca la fiecare scrutin, și de data aceasta în județul Gorj au fost primari în funcție care au câștigat un nou mandat cu peste 90% dintre voturile valabil exprimate. Aceștia au fost realeși și sunt apreciați în comunitățile locale pe care le „păstoresc” datorită proiectelor pentru dezvoltarea comunelor. Pe această listă se regăsesc Gheorghe Epure, primarul PSD de la Polovragi, care a fost reales pentru un nopu mandat cu aproape 90% din voturile valabil exprimate. „Candidatul PSD Polovragi, Epure Gheorghe a obținut un procent de circa 90% din cele valabil exprimate la alegerile locale. -"Multumesc polovragenilor pentru votul si increderea acordată pentru un nou mandat.
Continuăm împreună să dezvoltăm comuna! Domnul sa va binecuvânteze și sa ne ajute!", este mesajul  postat de echipa sa în mediul de socializare online.

Și la Baia de Fier, Dumitru Turbăceanu (PSD) a câștigat detașat aceste alegeri.

La Runcu, primarul Adi Cîmpeanu a fost reales pentru un nou mandat cu 93% dintre voturile valabil exprimate de alegători. La Runcu, social-democratul Adrian Câmpeanu a câștigat detasat primaria, 510 voturi din 544 in satul Dobrita, 125 din 151 la Suseni, 913 voturi din 1000 in satul Balta.

La Roșia de Amaradia, primarul Liviu Cotojman a câstigat alegerile la Rosia de Amaradia în toate sectiile de votare, cu 70%. „Multumesc celor care au votat PNL si LIVIU COTOJMAN. Bucuria e firească, însă pentru mine e o nouă responsabilitate. Nu o să dezamagesc niciodată. Vă voi reprezenta cu onoare si responsabilitate.”, a transmis primarul.

La Rovinari, Robert Filip, a câștigat cu un scor de 69,5 %.

Galerie foto


Vizualizări: 2,452

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste