(închide)

Gorj: Ruxandra Roșca, Mateea Popescu, Andrada Țîrcă și Sebastian Iacob, media 10 la examenul de bacalaureat!

 

Patru absolvenți de liceu din județul Gorj au reușit să obțină media maximă la examenul de Bacalaureat: doi dintre aceștia sunt de la Liceul „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu, unul de la Liceul „Gheorghe Tătărescu” din Rovinari și unul de la Colegiul Național „George Coșbuc” din Motru. Potrivit Danei Constantinescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, procentul de promovare la prima sesiune a Examenului de Bacalaureat în județ este de 49,75%.

Elevii Ruxandra Roșca de la Colegiul Gheorghe Tătărăscu din Rovinari, Mateea Popescu și Andrada Țîrcă de la Colegiul Național Tudor Vladimirescu și Sebastian Iacob de la Colegiul Național George Coșbuc din municipiul Motru au obținut media 10 la examenul de bacalaureat! În anii de liceu, Ruxandra Roșca a fost un elev model, modestă și foarte inteligentă, Ruxandra a participat la multe olimpiade și concursuri școlare și a câștigat foarte multe premii și medalii. Mereu a învățat, așa că notele de la bacalaureat nu au fost o surpriză. Adolescenta nu a decis încă exact ce facultate va urma. La Colegiul din Rovinari, media 10 la bacalaureat nu a fost obținută de foarte mulți ani!

Ruxandra Rosca

Motreanul Sebastian Iacob va urma Academia de Poliție din București și a făcut pregătire pentru examenul de admitere pe care urmează să îl susțină. Pentru bacalaureat nu a făcut meditații. „Subiectele au fost mai grele decât mă așteptam, dar m-am descurcat. O să dau la Academia de Poliție!”, a spus motreanul.

Cei patru elevi de 10 ai primei sesiuni a bacalaureatului a fost felicitați și de profesorii lor, dar și de repezentanții Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

Galerie foto



Vizualizări: 6,898

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste