(închide)

Gorjean prins în timp ce încerca să vândă parfumuri contrafăcute

 

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Gorj, este cercetat penal după ce a fost surprins de polițiștii sibieni în timp ce vindea, în parcarea unei benzinării din zona Veștem, parfumuri contrafăcute.
Gorjeanul a mai multe parfumuri la el, fiind depistat de către polițiști chiar când încerca să convingă persoane prezente în benzinărai respectivă să îi cumpere marfa.
„La data de 19 februarie, în jurul orei 11,30, în parcarea unei stații de carburant din zona Veștem, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr au depistat un tânăr în timp ce oferea spre vânzare diverse parfumuri sub diferite mărci similiare cu marca înregistrată. Asupra gorjeanului în vârstă de 23 de ani au fost identificate șapte produse cosmetice contrafăcute”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.
Polițiștii au deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare, iar parfumurile au fost ridicate în vederea confiscării.

Vizualizări: 1,288

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste