(închide)

Gorjeanul Alexandru Mutu, medalie de bronz cu echipa la un turneu internațional de handbal

 

Turneul international de handbal pentru seniori masculin „Cupa Triplex 2019” a avut loc sâmbătă, 9 februarie, la Sala de sport „Ioan Morar” din localitatea Sânnicolau Mare din județul Timiș. Au intrat în competiție echipe din România, Ungaria și Serbia. Gorjeanul Alexandru Mutu, jucător al echipei din Sânnicolau Mare a obținut, împreună cu echipa sa, medalia de bronz!

Tânărul handbalist Alexandru Mutu, originar din comuna Bumbești-Pițic, face parte din echipa CS Unirea Sânnicolau Mare din județul Timiș și a câștigat, alături de colegii săi, medalia de bronz la Turneul international de handbal masculin pentru seniori. Cupa Triplex 2019, care a avut loc sâmbătă, 9 februarie, este o importantă competiție organizată în județul Timiș, iar câștigarea medaliei de bronz și a locului 3 alături de echipa sa, Unirea Sânnicolau Mare, l-a bucurat pe sportivul din Gorj.  La acest campionat au participat și jucătorii echipei CSU Târgu-Jiu, aceștia fiind învinși de cei de la Unirea Sânnicolau Mare!

Alexandru Mutu are 24 de ani și a descoperit de copil sportul. Prima sa pasiune a fost  fotbalul, dar pe parcurs și-a dat seama că iubește să joace  handbal și și-a concentrat energiile spre acesta. Alexandru a studiat la Universitatea de Vest Timișoara, la Facultatea de Educație Fizică și Sport și a jucat handbal la echipe importante, acum fiind membru al CS Unirea Sânnicolau Mare din județul Timiș. „Pe viitor îmi doresc să devin profesor de sport sau antrenor de handbal. Încă de mic copil, îmi plăcea foarte mult să alerg și să joc fotbal. Dar, mai apoi, am avut șansa să descopăr handbalul cu ajutorul lui Manuel Colțescu, antrenorul meu de la juniori. Dânsul este persoana care m-a format ca sportiv, dar și ca om. (…) Pe viitor, îmi doresc să ajung să joc în Liga Națională și apoi să pot să antrenez”, a spus Alexandru Mutu.

Galerie foto




Vizualizări: 2,344

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste