(închide)

Gorjeanul Valeriu Bărbuică, polițist de penitenciar, este un adevărat maestru al masajului! Va participa la Campionatul Balcanic

 

Curajul și ambiția l-au definit întotdeauna. La fel a fost și acum mai bine de 3 ani, când Valeriu Bărbuică, polițist de penitenciar de profesie, a ales să învețe cât mai multe despre tehnica masajului. A pornit pe acest drum cu dorința să devină din ce în ce mai bun, lucru care s-a și întâmplat. Cine să confirme acest fapt dacă nu clienții și clientele sale? Mereu îl caută și a reușit să își fidelizeze oameni care poate spuneau că nu vor să intre vreodată într-un salon de masaj. Valeriu Bărbuică va participa în perioada 29 – 30 mai 2021 la Campionatul Balcanic de Masaj din Serbia, făcând parte din lotul național al României. 

Nu este doar ambițios, ci este și un antreprenor de succes. Târgujianul Valeriu Bărbuică este managerul Reflexovital Târgu-Jiu, afacere care, prin multă muncă și dăruire, merge bine. De asemenea, târgujianul deține titlul de Ambasador World Wellness weekend Târgu-Jiu, este și trainner masaj în cadrul Academiei Reflexovital Târgu-Jiu, dar si membru și manager zonal în Asociația de Masaj și Terapii Complementare (AMTC). Deoarece de-a lungul celor 3 ani de când practică masajul, Valeriu și-a dat seama că această dorință de a performa în această nouă activitate va crește în intensitate, s-a înscris și la cursurile Facultății de Științe Medicale și Comportamentale - specializarea Kinetoterapie, fiind student în primul an. Când vine vorba despre masaj, Valeriu Bărbuică susține că această activitate este mult mai mult decât o sursă de venit. A devenit un stil de viață! Pasiunea pentru masaj l-a făcut să fie mereu „în priză”, să fie la curent cu ultimele tehnici, ultimele noutăți din acest domeniu de activitate, să se înscrie la cursuri, webinarii, să învețe mereu câte ceva. „Este un domeniu dinamic, ai mereu câte ceva de învățat. Este un stil de viață pentru mine! Am participat și la concursuri, am învățat tehnici noi pentru a le aduce clienților tot ce este mai bun, mai inovativ! Sunt trainner în cadrul Academiei Reflexovital Târgu-Jiu și predau cursuri de masaj celor interesați. Realizez o gamă variată de masaje, de la cel de relaxare, la cel anticelulitic, drenaj limfatic manual, masajul deep-tissue precum și o serie de alte proceduri alternative, cum ar fi împachetările vacuslim48 și multe altele”, a spus, pentru Pagina Olteniei, Valeriu Bărbuică.

Va participa la o competiție internațională de masaj

Luna aceasta, Valeriu Bărbuică va bifa o importantă participare la o competiție internațională de masaj! În perioada 29 – 30 mai, Valeriu va concura în cadrul Campionatului Balcanic de Masaj din Serbia, făcând parte din lotul național de masaj al României. La această competiție vor participa cei mai buni maseuri din Europa. Deoarece face parte din Asociația de Masaj și Terapii Complementare, unde ocupă funcția de manager zonal, Valeriu Bărbuică este mereu un sprijin pentru ceilalți terapeuți maseuri. Păstrează legătura cu ei, le este alături atunci când vine vorba despre cursuri, învățarea unor tehnici noi, participarea la diverse concursuri. „Scopul meu este acela de a prezenta cât mai multor colegi de breaslă beneficiile de a fi emmbru al unei asemenea asociații și de îi impulsiona ca prin intermediul Asociației de Masaj să își continue dezvoltarea profesională”, a declarat Valeriu Bărbuică.

Pe Valeriu Bărbuică îl găsiți la Academia Reflexovital Târgu-Jiu de pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 36 „Casa Măldărăscu”. Mai mereu este ocupat, fie cu ai săi clienți, fie cu ai săi cursanți, așa că cel mai bine îl căutați la secretariatul Acedemiei, la nr. 0737847778. 

Galerie foto









Vizualizări: 5,353

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste