(închide)

Grădina cu vise, noul loc inedit unde îți poți face fotografii de neuitat! Este în Țicleni!

 

Dragostea pentru flori l-a îndrumat pe un drum frumos pe Sorin Otărășanu, tânăr antreprenor din Țicleni! A pus suflet în tot ce a realizat în ultimii ani, iar clienții săi au apreciat mereu eforturile sale de a le fi pe plac și a îi mulțumi! În prezent, Sorin, deținătorul afacerii de familie „Grădina cu flori”, a amenajat în Țicleni un loc frumos, chiar inedit pentru zonă, o „grădină a viselor” așa cum o denumește chiar el. Aici sunteți invitați să poposiți, iar antreprenorul vă garantează că veți putea face fotografii numai bune de „uploadat” în social media!

Nu este greu să găsiți Grădina viselor sau Grădina cu vise din Țicleni! Sorin Otărășanu a gândit câteva semne clare care te îndrumă spre minunatul colț plin de flori colorate, verdeață, o bicicletă inedit prinsă de un copac înalt, plin de iederă, butoiaie și alte obiecte ornamentale de bun gust. Grădina a fost amenajată de Sorin chiar la intrarea în curtea casei sale, în vecinătatea serelor sale de flori. Astfel, dacă veniți să vă fotografiați în Grădina viselor, puteți vedea și ce plante ornamentale cultivă cu multă dragoste Sorin Otărășanu. Cei care au poposit în Grădina cu vise, și-au făcut fotografii și deja se mândresc, cu ele pe facebook sau instagram. „Am gândit această grădină mereu cu gândul la clienții mei, la cei care mă vizitează, la prieteni. Este un loc gândit și amenajat cu dragoste pentru flori și frumos, dar și pentru oameni. Poate să vină oricine dorește, eu îi primesc cu multă bucurie! Am și avut mai mulți clienți și prieteni veniți la Grădina cu vise, care și-au făcut fotografii superbe aici! Feedback-ul lor m-a bucurat nespus! Am amenajat-o cum am știut mai bine, avem un butoi vesel colorat, avem indicatoare sugestive, inspiraționale, avem flori colorate și vesele, avem chiar și o bicicletă pe care am vopsit-o și am prins-o, și cu ajutorul fiului meu, de un brad din curte. Așteptăm pe toți cei care își doresc fotografii inedite! Le promitem că nu vor fi dezamăgiți”, a spus Sorin Otărășanu, antreprenorul din Țicleni care realizează aranjamente florale foarte frumoase. Tânărul muncește mult, dar cea mai mare mulțumire a sa sunt clienții fericiți, oamenii pe care i-a ajutat să își surprindă părinții, pe cei pe care îi iubesc și de care sunt departe. Sorin livrează flori și aranjamente florale din partea celor care nu pot fi aproape la zilele importante din viața celor dragi, iar cei care au apelat la serviciile lui au fost mereu fericiți de alegerea făcută! 

Aranjamentele florale și minunatele flori le puteți vedea fie la Țicleni, la casa familiei Otărășanu, fie pe pagina de socializare Grădina cu flori by Otărășanu-https://www.facebook.com/otarasanu (link). Accesați linkul! Nu veți regreta!

Povestea lui Sorin AICI!!!

Galerie foto
























Vizualizări: 7,140

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste