(închide)

Incendiu la Polovragi. Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență și primarul din Polovragi au participat la stingerea flăcărilor

 

 Un incendiu puternic a izbucnit la Povragi, la o locuință situată în aproprierea locului unde se organizează târgul anual de Sf. Ilie. Primarul Gheorghe Epure a participat la acțiunea de stingere a flăcărilor. 

Potrivit ISU Gorj, in jurul orelor 15:40, ISU Gorj a fost solicitat sa intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa de locuit din comuna Polovragi, sat Polovragi. La fata locului s-au deplasat doua echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Novaci cu doua autospeciale de stins incendii cu apa și spuma și un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenție Tg-Jiu cu inca o autospeciala. Incendiul se manifesta la acoperișul casei, acesta fiind localizat și lichidat in timp util in limitele găsite.
Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgentă Polovragi au fost cei care au intervenit in prima urgenta cu doua autospeciale, pana la sosirea echipajelor de pompieri.
Nu au fist victime.
Cauza probabilă a incendiului o reprezintă efectul termic al curentului electric - cablu electric defect sau neizolat corespunzator.

Notă: Imaginea folosită are ca sursă EmiTV

Galerie foto




Vizualizări: 703

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste