(închide)

Invitație la nou concert al Orchestrei de Cameră „Lyra Gorjului”!

 

Melomanii târgujieni sunt așteptați la un nou concert al Orchestrei de Cameră ”Lyra Gorjului”, ce va avea loc joi, 25 februarie 2021, cu începere de la ora 19:00, la Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu. La conducerea orchestrei de cameră revine dirijorul Florin Berculescu, care vă invită să descoperiți farmecul tipic rococoului în Concertul pentru violoncel în Si b Major, G 482 de Luigi Boccherini. „Seara vă propune și întâlnirea cu o partitură semnată de Joseph Haydn – Simfonia nr.22 în Mi b Major, scrisă în timpul când Haydn era vice Kapellmeister la curtea prințului Nicolaus Esterhazy.
Alături de Orchestra de Cameră ”Lyra Gorjului” va evolua violonistul Ilie Cealîcu, profesor de vioară în cadrul Liceului de Arte ”Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu.
Evenimentul este organizat de Școala Populară de Arte ”Constantin Brâncuși” Târgu Jiu, cu sprijinul Consiliul Județean Gorj și al Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu”, transmit cei de la SPA Târgu-Jiu. Prețul unui bilet este de 15 lei, iar pentru elevi, studenți pensionari este de 7 lei. Biletele pot fi achizitionate de la casieria din foaierul teatrului, inainte de intrarea la spectacol.

Vizualizări: 245

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste