(închide)

IPJ Gorj despre polițistul Chirițoiu: "Nu a comis nicio abatere disciplinară"

 

IPJ Gorj a efectuat verificări după ce în spațiul public au apărut informații legate de un polițist care ar fi cântat la un chef "de interlopi".  In urma verificărilor efectuate de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj - Compartimentul Control Intern, concluzia a fost că polițistul Bogdan Chirițoiu nu a comis nicio abatere. 

"Petrecerea organizată în noaptea de 25/26 iulie a.c., la domiciliul unui bărbat din comuna Drăguțești, s-a desfășurat cu respectarea regulilor de protecție împotriva răspândirii virusului COVID-19.Polițistul la care se face referire a participat la eveniment ca invitat, fiind în perioada concediului de odihnă.

Acesta a cântat la un instrument muzical la solicitarea celorlalți participanți, nefăcând parte din formația muzicală care a întreținut atmosfera la eveniment.Astfel, nu au rezultat indicii cu privire la săvârșirea vreunei abateri disciplinare de către polițist, a transmis IPJ Gorj.

"Am fost invitat la ziua unui prieten și nu au fost prea multe persoane acolo. În niciun caz nu interlopi, asa cum s-a spus. Am cântat și eu pentru că m-a invitat un amic să cânt cu el. Nu a fost vorba vreodată să primesc bani. Eram între prieteni. (...)", a spus Bogdan Chirițoiu. 

Vizualizări: 2,551

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste