(închide)

Mesaj emoționant după una din tragediile care a lăsat România fără cuvinte

 

Ilie Matei, unul dintre cei mai cunoscuți șoferi din România, Blogger și un om foarte activ în online - "omul șoselelor" este apelativul pe care îl folosește în on line- a postat un mesaj emoționant pe pagina sa la scurt timp după tragedia de pe Centura Craiovei. Ieri, la Craiova, un tânăr a decis sa se sinucidă într-un mod egoist, intrând violent cu mașina pe care o conducea într-un autoturism care circula regulamentar și n care se afla o familie din Motru. Din cauza unui gest oribil, o fetiță de 6 ani și tatăl său au decedat pe loc, mama fiind în comă în spital. Motreanul Dan Băcescu era șofer de tir, om cu experiență, familist convins, un tată care ar fi făcut orice pentru familia sa. A pierdut totul într-o clipă, fără a avea vreo vină. Comunitatea din Motru ii plânge, oamenilor care i-au cunoscut, nu le vine sa creadă că a avut loc această tragedie fără margini. 

ILIE MATEI, OMUL ȘOSELELOR, a postat următorul mesaj: 

"Una dintre tragediile care au lasat Romania fara cuvinte a fost cea a familiei Băcescu. Foarte multi probabil ati citit in presa despre tanarul teribilist de 25 ani care a decis sa se sinucida pt ca fusese rănit in dragoste. In teribilismul lui, acel tanar a ales sa se sinucida tamponand frontal un alt autoturism in care se afla o familie, tată,mamă si o fetită de 6 ani.In urma impactului devastator tatal si fetița au decedat pe loc, impreuna cu tanarul care a declansat voit acesta tragedie.Mama copilului se afla in spital pt moment in coma indusa cu sanse minime de supravietuire.O sa va intrebati pt ce am deschis acest subiect !Dan Bacescu, cel care a decedat impreuna cu fiica sa ne era coleg, avea 41 ani si locuia langa Motru.Lucra in sistem comunitate,in echipaj cu fratele lui pt o companie de transport din Timisoara.Se intorsese in concediu si cu cateva zile inainte achizitionase din banii stransi cu sudoare,un autoturism. (...) Clipa fatidica in care un tanar nemultumit de viata amoroasa decide sa isi puna capat zilelor face din colegul nostru cu multa experienta de altfel si familia lui, victima unei tragedii care lasa un gol imens in inima familiilor, prietenilor si colegilor de bransă.Era un coleg exemplar, asa il descriu ceilalti, dar soseaua pe care a iubit-o si a slujit-o ani, i-a fost si loc de odihna lui si micutei pt care ar fi dat totul...Soselele si-au luat din nou tributul, unul crud...

Inca unul de-al nostru pleaca lasand in urma soselele mai goale si multa tristete in inimile celor care raman...Traim, slujim, iubim si de cele mai multe ori sfarșim pe aceste sosele care ne sunt viata, dar si destin.Grija de voi, dragilor !Pe sosele ne avem doar unii pe ceilalți!".

Mesajul integral: https://www.facebook.com/313889392384181/posts/981356952304085/

Vizualizări: 2,542

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste